Vissoep uit de provincie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water aan de kook. Snijd de vis aan stukjes en doe ze samen met de mosseltjes in het kokende water. De kook gaat er af en dat is ook de bedoeling. Laat de vis gaar trekken in ca. 8 minuten. Schep vis en mosselen uit de pan en leg even apart. Giet de witte wijn bij het kookvocht. Breng aan de kook en doe de uitjes erbij. Na 5 minuten zet u het vuur laag. Voeg slagroom, bieslook, vis en mosselen toe. Breng de soep op smaak met peper en zout. Bind ze met allesbinder. Besmeer de sneetjes brood aan een kant met de olijfolie. Rooster ze snel onder een hete grill. Verdeel de soep over 4 borden en leg in het midden de geroosterde sneetjes brood. Garneren met een beetje gesnipperde peterselie.

Vissoep uit de provincie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep uit de provincie
0 min
Bekijk recept
Varkensvlees in szechuansaus
Bekijk recept
Varkensvlees in szechuansaus
Bekijk recept
Runderlappen uit california
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept