Vis souvlaki

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De schoongemaakte vis in niet te kleine stukjes snijden. De garnalen wassen, even koken en pellen.
- De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis en groenten met zout bestrooien.
- Om de beurt een stukje paprika, vis, een of twee garnalen, tomaat en champignon aan de spiesen rijgen tot alles op is.
- De olie kloppen met het sap van de citroenen en er de souvlakia mee bestrijken.
- Het rooster invetten met olie en op een zacht vuurtje gaar roosteren.
- Warm opdienen met olie-citroenmengsel

Vis souvlaki is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbrochettes (Souvlaki arni)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissouvlaki, frites & koolsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Souvlaki van varkenshaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Souvlaki (vleesspiesjes)
20-30 min -
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept