Visfilets met Duitse saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

U marineert de vis gedurende 1 uur. In de kookpan smelt u de boter op een matig vuur en u braadt de met paprika bestrooide ajuin. U voegt er de spaanse peper bij en laat gedurende 2 minuten zachtjes stoven. U voegt er de visfilet bij, zet er het deksel op en herleidt het vuur tot een minimum. Laat de vis gedurende 10 minuten garen en neem er hem dan uit. Vooraleer de saus op te dienen, voegt u er de room bij en laat ze warmen zonder koken. U giet deze saus over de vis en dient op, bestrooid met peterselie.

Visfilets met Duitse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept