vlierbloesem

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de bloesems 24 uur weken in het water afgesloten van de lucht. Giet het door een fijne doek en pers het uit. Zet het vocht op een vuurtje, voeg de suiker toe, roer het zuur eronder. Deze siroop is een heerlijk alternatief voor de bekende cassis waarmee je Kir maakt! Doe een scheutje van deze vliersiroop bij je wijn en je hebt een perfect apertief!

vlierbloesem is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Citroensorbetspoom
15 min-
Bekijk recept
Zomerfruitbowl
15 min-
Bekijk recept

Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Citroensorbetspoom
15 min-
Bekijk recept
Zomerfruitbowl
15 min-
Bekijk recept