Tomatensoep met lamsvlees

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was het lamsvlees en verwijder het vet, tegen de aan kook brengen en op het vuur laten tot het vlees gaar is.
- Haal het vlees uit de bouillon.
- Hak de tomaten en meng ze met het afgekoelde gesneden vlees.
- Voeg alle specerijen toe en laat alle smaken het vlees in trekken.
- Voeg de bouillon toe en breng het naar het kookpunt, serveren.

Tomatensoep met lamsvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept