Tomatensoep met Maredsouskaas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ajuin in stukken en stoof hem lichtjes. Doe er 1/4 l water bij en mix tot er geen brokjes meer zijn. Doe 3 soeplepels bloem in 2 liter water en voeg bij de ajuin. De gepelde tomaten in stukken snijden en samen met de jus en het doosje tomatenpuree bij de ajuin voegen. Los de bouillonblokjes ook op in de soep. Laat koken. Mix alles tot een fluweelzachte soep. Op het einde de kaas bijvoegen. De soep mag dan niet meer koken. Kruid naar smaak met peper en zout.

Tomatensoep met Maredsouskaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappeltaartjes Met Maredsouskaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
kaassoep met paprika
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wortel-maredsous soep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept