Tomaten-vissoep

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de knoflook met de soepgroenten al omscheppend 5 min. op een halfhoog vuur. Voeg de gezeefde tomaten, de verkruimelde bouillontabletten en 7 1/2 dl water toe en breng alles aan de kook. Voeg de vis aan de soep toe en kook alles 3 min. door. Voeg de garnalen toe en laat ze warm worden in de soep. Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de dille. P.p.= 120 kcal, 16 g eiwit, 4 g vet, 5 g koolhydraten

Tomaten-vissoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept