Tomatenbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meel, gist, zout, fijngehakte basilicum en geraspte kaas grondig mengen. Het geheel vervolgens samen met de stukjes tomaten, olijfolie, olijven en lauw water tot een vlot kneedbaar deeg mengen. EHt deeg een halfuur op een warme plaats, afgedekt onder een doek laten rijzen. Opnieuw stevig kneden en zes platte ovale broodjes of 1 groot brood vormen. Weer een half uur laten rijzen en vervolgens een half uur (kleine broodjes) tot een uur (groot brood) laten bakken op 200 °C. Serveer met een groene salade.

Tomatenbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept