Tongfilets met roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was en snijd de champignons. Kook ze in het citroensap.
- Maak een roux van de bloem en een flinke klont boter, voeg er, onder voortdurend roeren, de bouillon en vervolgens de verse room aan toe.
- Kruid.
- Leg de ontdooide tongfilets en de champignons in een ovenschotel.
- Overgiet met de saus en laat ong. 20 min. in de oven staan (op 200°C).
- Dien op met witte rijst.

Tongfilets met roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept