Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schikken in koud water en af laten koelen. Kerstomaatjes wassen en met scherp mes kapjes eraf snijden. Tomaatjes met theelepel uihollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier. Ansjovisrolletjes afgieten. Rolletjes op keukenpapier laten uitlekken. Eieren pellen en halveren. Eieren met vork fijnprakken. Eieren door zeef drukken. Boter en roomkaas erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kerstomaatjes vullen met eimousse. Hierop ansjovisrolletjes leggen. Tot gebruik in de koelkast bewaren.

Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten gevuld door matrozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruits De Mer A La Turque
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schnitzelrolletje gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjovisspiesjes
30 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept