Gevulde en gepaneerde kipfilet

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilets horizontaal in met een scherp mes zodat er een soort zakje ontstaat. Prak met een vork de basilicum door de boter, en breng dit mengsel op smaak met zout en peper. Verdeel de boter in vier porties, stop die diep in de kipfilet en steek de opening dicht met een cocktailprikker. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Wentel de kipfilets vervolgens door de bloem, daarna door het ei en als laatste door het paneermeel. Verhit de olie in de koekenpan en bak de kipfilet op half hoog vuur krokant en bruin. Let op, zet het vuur niet te hoog om te voorkomen dat het paneermeel verbrandt. Lekker met gebakken aardappeltjes en een sperziebonen met kaassaus en champignons

Gevulde en gepaneerde kipfilet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept