Gevulde erwtensoep met knakworst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden, in de koude bouillon opzetten en in 125 minuten gaar koken. Intussen de ui schillen en snipperen. In de hete margarine in een pan goudgeel smoren (niet bruin laten worden). De erwten met hun eigen vocht en de uitgelekte worstjes bij de aardappelen doen en 5 minuten verhitten. De peterselie en de kaas er overheen strooien. De soep met zout en witte peper op smaak brengen. 450 kcal p.p.

Gevulde erwtensoep met knakworst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Choucroute d'alsace
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade van Birgit
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baconsandwich met sla, tomaat en knakworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept