Gevulde hespenlapjes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het gebraad in dunne lapjes van ongeveer 120 gr zodat er 2 lapjes per persoon zijn. Klop de lapjes een beetje plat met de kant van een breed mes en leg er een stukje Italiaanse ham en mozzarella op. Vouw het lapje dicht en hou het samen met een cocktailprikkertje. Was de krieltjes grondig en halveer ze. Leg ze op een bakplaat, kruid ze met peper, zout en het lookteentje, en overgiet ze vervolgens met olijfolie. Laat alles in de oven op 180°C gedurende een halfuur gaar worden. Bak tegen die tijd de lapjes, schik ze op een bord en werk af met pesto, de aardappeltjes en salade.

Gevulde hespenlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept