1 Ui pellen en snipperen. In braadpan 3 el olie verhitten en ui 1 min fruiten. Risottorijst toevoegen en meebakken tot korrels glanzen. Rijst verder volgens gebruiksaanwijzing met bouillon bereiden. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en courgette in 6 min. gaarbakken. Bestrooien met zout en peper. Aspergetips in stukjes snijden en laatste 2 min. met courgette meewarmen. Roodbaarsfilet in de lengte in 8 dikke repen snijden. Vis met zout en peper bestrooien en met olie bestrijken. Olijven en vis (zigzaggend) aan satéstokjes steken. In grillpan of koekenpan vis in 6 min. gaarbakken. Courgette en asperges door risotto scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Spiesen met risotto serveren.
Roodbaarsspiesjes met olijven met witte kaas is een recept van Albert Heijn