Stevige courgettesoep met tomatenbruschetta

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de courgette in kleine blokjes. Verhit ⅓ van de olie in een braadpan en smoor de courgette afgedekt 10 min. Voeg de visbouillon toe en breng aan de kook. Pureer de soep met een staafmixer.
  • 2 Snijd de tomaat in stukjes en breng op smaak met peper en zout. Rooster het brood. Laat de bruschettamix in het hete water wellen, meng daarna met de rest van de olie.
  • 3 Smeer de bruschettamix op het geroosterd brood en leg de helft van de tomaat erop. Schep de soep in soepborden en verdeel de zalm en de rest van de tomaat erover. Serveer de soep met de tomatenbruschetta.

Stevige courgettesoep met tomatenbruschetta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige courgettechutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept