Hazeltines

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 275°C, spreid de hazelnoten uit over de bakplaat en schuif die in het midden van de oven, schud de noten af en toe om de velletjes los te laten.
- Klop intussen de eierdooiers lichter van kleur en enigzins schuimig met de suiker en het zout.
- Roer naar smaak het aroma door de melk.
- Controleer of de velletjes van de hazelnoten loslaten, neem de bakplaat uit de oven en draai de warmtebronkterug naar 160°C.
- Schud de noten in een kom en plaats de vormpjes op de bakplaat.
- Wrijf de velletjes tussen de handen van de noten af en draai diie door de molen.
- Klop het dooiermengsel nog even op met de melk en schep er de noten door, verdeel het deeg in porties over de vormpjes.
- Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat het gebak in ongeveer 20 minuten mooi van kleur worden.

Hazeltines is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker