Hazenrug met roomsaus en amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de hazenruggen met wildkruiden. Verwarm de boter in een wildpan en bak hierin de hazenruggen aan beide zijden bruin (ca. 20 min). Voeg de laatste 10 minuten de sherry toe en verwarm dit. Giet de room op het laatst in de pan, roer alles dooreen en laat dit even binden. Bestrooi het gerecht met de amandelen. Gebraden hazenrug met roomsaus en amandelen, gekookte sperzieboontjes en gebakken aardappelschijfjes. Tip: Vervang zure room door crème fraiche. Zure room kan niet tegen verhitting en moet daarom op het laatst worden toegevoegd. Crème fraiche of slagroom kan daarentegen wel verhit worden.

Hazenrug met roomsaus en amandelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept