Heilbotfilets met appelvulling

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De appels schillen en in blokjes snijden, de selderstengels in stukjes verdelen en de augurken in schijfjes snijden. Voor de vulling: de appelblokjes en selderstukjes in olijfolie stoven tot de appelblokjes volledig gaar zijn (moes). De augurken, tijm, azijn en brood toevoegen. Kruiden naar smaak. Het citroensap mengen met de soyasaus en de heilbotfilets er mee besprenkelen. De vulling op de filets schikken en deze dichtvouwen. Een ovenschotel inoliën, de gevulde heilbotfilets erin leggen, afdekken met aluminiumfolie en ± 35 min. in een voorverwarmde oven (200°C) plaatsen. Voor de saus: een mengsel maken met de suiker, het zetmeel en wat appelsap. Het resterende appelsap opwarmen, het mengsel al roerend toevoegen en even inkoken. De gevulde heilbotfilets op voorverwarmde borden schikken en overgieten met saus. Opdienen met gekookte aardappelen en broccoli.

Heilbotfilets met appelvulling is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Supereenvoudige appeltaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini-appelflappen
20 min Gebak
Bekijk recept
Traditionele Hollandse appeltaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Sesampaksoi met heilbotfilet
30 min-
Bekijk recept
Heilbotfilet met posteleinsalade
15 min-
Bekijk recept
Heilbotfilets met citroengras
14 min Hoofdgerecht
Bekijk recept