Hertenbiefstuk in roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de hertenbiefstukjes met zout en peper. Verwarm 30 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem ze uit de pan, voeg de overige boter toe en verwarm deze opnieuw. Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin en reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant. Neem de hertenbiefstukjes uit de pan en leg ze op een verwarmde schaal. Giet de room in de pan en verwarm het geheel al roerende tot het gebonden is. Gebakken hertenbiefstukjes in roomsaus, gekookte broccoli, stoofpeertjes en gekookte aardappelen. Tip: Breng de saus op smaak met peper en voeg zeer dun gesneden paprikareepjes toe.

Hertenbiefstuk in roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept