Hertenbiefstuk met gesmoorde kool en rode wijnjus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met de groene kool; snijd deze goed fijn en verwijder het hart van de kool. Snijd de sjalot fijn en fruit deze aan in de boter. Roer de groene kool en het karweizaad erdoor en laat dit op laag vuur met de deksel op de pan gaar smoren. Kook voor de saus de rode wijn in tot ongeveer 1 dl en voeg de wildfond toe. Kook verder in en voeg eventueel iets suiker toe. Bak de hertenbiefstukjes rondom bruin en gaar ze verder in de oven tot de gewenste gaarheid is bereikt.

Hertenbiefstuk met gesmoorde kool en rode wijnjus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouspilav met kipfilet en rode-wijnjus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte de boeuf met rodewijnjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogeltournedos met knolselderijpuree en rode-wijnjus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met ham en wijnjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept