Hertenbiefstuk met meiknolletjes en groene pepers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de meiknolletjes in stukken en zet ze aan met wat roomboter. Bak de hertenbiefstukjes tot ze gaar zijn, haal ze uit de pan en zet ze warm weg. Gooi het vet weg en flambeer in de pan de peperkorrels met de cognac. Blus dit met de witte wijn. Voeg vervolgens de wildjus en de gebakken meiknolletjes toe. Kook dit door en maak de saus af met koude roomboter, peper en zout. Schik de hertenbiefstuk op een bord en schenk de saus erover.

Hertenbiefstuk met meiknolletjes en groene pepers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept