Wrijf de hertenbiefstukjes in met 0,5 eetlepel balsamicoazijn en 1 eetlepel olijfolie extra vergine. Laat de biefstukjes zo even liggen. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de paddestoelen erdoor. Roerbak ze op hoog vuur in 4-5 minuten mooi bruin en laat het vocht verdampen. Sprenkel er 1,5 eetlepel balsamicoazijn over en schep de Italiaanse kruiden erdoor. Breng de paddestoelen op smaak met zout en peper. Bak de hertenbiefstukjes in een grillpan of droge koekenpan in 4-6 minuten mooi bruin en van binnen rosé. Keer ze halverwege. Leg de hertenbiefstukjes op vier warme borden en schep de paddestoelen erover. Tip: Lekker met risotto en tomaatjes uit de oven.
Hertenbiefstukjes met bospaddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen