Hertenbiefstukjes met bospaddestoelen

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de hertenbiefstukjes in met 0,5 eetlepel balsamicoazijn en 1 eetlepel olijfolie extra vergine. Laat de biefstukjes zo even liggen. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de paddestoelen erdoor. Roerbak ze op hoog vuur in 4-5 minuten mooi bruin en laat het vocht verdampen. Sprenkel er 1,5 eetlepel balsamicoazijn over en schep de Italiaanse kruiden erdoor. Breng de paddestoelen op smaak met zout en peper. Bak de hertenbiefstukjes in een grillpan of droge koekenpan in 4-6 minuten mooi bruin en van binnen rosé. Keer ze halverwege. Leg de hertenbiefstukjes op vier warme borden en schep de paddestoelen erover. Tip: Lekker met risotto en tomaatjes uit de oven.

Hertenbiefstukjes met bospaddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstukken met prei en gember
20 min Snack
Bekijk recept