Hertencarpaccio

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de hertencarpaccio 20 tot 30 minuten voor het serveren uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Was de slablaadjes en slinger ze droog. Verdeel de blaadjes over 4 grote borden. Bestrooi de slablaadjes met zeezout en versgemalen peper. Sprenkel er naar smaak olijfolie over. Schik de hertencarpaccio op de slablaadjes en bestrooi het vlees licht met zout en peper. Sprenkel er desgewenst een beetje truffelolie over. Schaaf er de parmezaanse kaas over en garneer met de pijmboompitten. Dien onmiddellijk op en geef het brood er apart bij. tip: Ik gebruik zelf, wanneer mogelijk, ongeveer 20 g verse truffel om flinterdun over het vlees te schaven, maar een paar druppels truffelolie, wit of zwart, is een prima alternatief.

Hertencarpaccio is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Waldkorncrackers met hertencarpaccio
5 min Snack
Bekijk recept
Hertencarpaccio Met Een Pestodressing En Pijnboompitten
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Waldkorncrackers met hertencarpaccio
5 min Snack
Bekijk recept
Hertencarpaccio Met Een Pestodressing En Pijnboompitten
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept