Hongaarse goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien zachtjes goudgeel en glazig. Leg het vlees op de uien, doe de deksel op de pan en laat dit +/- 30 minuten zachtjes smoren. Eventueel halverwege scheutje heet water toevoegen. Voeg dan wat zout, de aardappelen, knoflook, kummel en paprikapoeder toe. Goed doorroeren en zoveel heet water toevoegen dat alles net onder staat. Voeg de reepjes paprika en de partjes tomaat toe. Deksel op de pan en zachtjes in +/- 2 uur gaar laten worden. Indien nodig wat binden met aardappelbloem.

Hongaarse goulash is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept