Zoek
Hongaarse Kipfilet
0 min
Jerryke's Cuisine
-
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
Voor 4 personen:
4 kippenborstfilets
50 gram boter
paprikapoeder
4 tomaten
suiker
1 dl witte wijn
250 gram rijst
1½ dl slagroom
zout,
Bereiding
Maak de tomaten concassée(In stukjes snijden). Wrijf de filets in met zout, peper en paprikapoeder. Smelt de boter in een pan, leg er de filets in, de tomaten, voeg een beetje suiker toe en de witte wijn. Doe de deksel op de pan en laat dit tien minuten smoren. Kook ondertussen de rijst. Deponeer de rijst op een voorverwarmde schaal, leg dan de filets erop, zet het vuur hoog, geef de slagroom bij het vocht, laat even wat reduceren en schenk deze saus over de filets.
Hongaarse Kipfilet is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept