Hongaarse Vissoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vissenkoppen goed wassen en in koud water opzetten. Het water moet de vis bedekken. Snij de ui in ringen en doe dit samen met de gesneden witte paprika en de tomaten in de pan. Peper en een klein beetje zout toevoegen, de deksel erop en goed doorkoken tot een volle smaak ontstaat. Zo nu en dan even proeven! Als de smaak vol is dan de pan van de kookplaat nemen en de inhoud door een zeef in een schone pan overgieten. Het vlees van de vis door de zeef wrijven, alleen de harde stukken blijven in de zeef. Terug op de kookplaat zetten. Als de soep begint te koken, de paprikapoeder en de viskuit en de visfilets toevoegen en het geheel even laten koken tot de visfilet wit is. Heet serveren.

Hongaarse Vissoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept