Honing-mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Verwarm 2 kneepjes vloeibare margarine in een pan, wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en fruit de ui met de mosterd. Blus het af met de honing en de bouillon. Laat het even doorkoken. Leng een schepje maïzena aan met wat water en bind de saus af tot de gewenste dikte. Maak de saus een halve dag of een dag van te voren en verwarm hem vlak voor het serveren.

Honing-mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept