Hertoginne-aardappelen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen en wrijf ze fijn. Vermeng ze met de hete melk, de losgeklopte eieren en de boter. Klop dit tot een mooie gladde puree. Voeg zout en specerijen toe naar smaak.Beboter een plat bakblik en spuit met de spuitzak rozetjes aardappelmengsel op het bakblik. Zorg voor een oven die heet is (225 C), zet het bakblik op de middelste richel en bak de rozetjes goudbruin in ca. 10 minuten.

Hertoginne-aardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

hertoginne-aardappelen
0 min
Bekijk recept
hertoginne-aardappelen
0 min
Bekijk recept
forel in roomsaus
0 min
Bekijk recept