Kip-maissoep (China)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 15 minuten Kooktijd: 10 minuten Voor 4 personen Was de kip onder koud stromend water. Dep hem droog met keukenpapier. Maak er in de keukenmachine een gladde massa van. Voeg zout toe. Klop de eiwitten tot schuim. Schep ze voorzichtig bij het kipgehakt. Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de mais toe. Vermeng maizena met een beetje water en voeg dat toe aan de soep; roer tot de soep indikt. Temper het vuur en voeg het kipmengsel toe, klop alles los. Laat het 3 min. goed doorkoken. Breng op smaak met sojasaus. Bestrooi met bosuitjes en serveer. bereid dit gerecht vlak voor het serveren. Variatie: zelfgemaakte kippenbouillon kan ingevroren worden en op elk moment gebruikt.

Kip-maissoep (China) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

China-Saus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Vlees Uit Noord China
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pekingeend Met Pannekoeken (China)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep Van Gedroogde Paddestoelen Met Rijst Uit China
20-30 min -
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept