Kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Week de paddestoelen 10 minuten in 2 dl kokend water. Laat ze in een zeef uitlekken en hak ze fijn. Meng in een kom de paddestoelen met de knoflook en pesto rosso. Snijd de kipfilets in, zodat een zakje ontstaat en vul ze met het pestomengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel de kipfilets stevig in de plakjes ontbijtspek. Leg de kipfilets in een bakblik en laat ze in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar worden. Lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade met rode ui.

Kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept