Aardappelschotel met witte kaas en spinazietomaten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Aardappels in keukenmachine of met mes in dunne plakjes snijden. Melk en eieren met 2 tl zout en peper mengen. Helft van aardappels dakpansgewijs in schaal leggen, kaasblokjes erover strooien en rest van aardappels erop leggen. Melkmengsel erover gieten. Schotel afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in 45 min. gaar laten worden. Olie in wok verhitten. Spinazie toevoegen, al omscheppend in 3 min. laten slinken en laten afkoelen. Spinazie mengen met munt en op smaak brengen met zout en peper. Plakken tomaat besmeren met pesto. Aardappelschotel serveren met tomaten en spinazie.

Aardappelschotel met witte kaas en spinazietomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met gerookte makreel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept