Kipfilet in chocoladesaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een mengsel roeren van de kaneel, de koriander, zout en chilipoeder en er de kipfilets mee inwrijven. De kipfilets in de verhitte olijfolie rondom bruin bakken en uit de pan nemen. De ui snipperen en samen met de uitgeperste knoflook in het bakvet fruiten. Dan de gepureerde tomaten, de geraspte chocolade, de rozijnen, de kippenbouillon en de kipfilets aan de ui toevoegen en de massa zachtjes 15 minuten laten koken. De peterselie en de walnoten kleinhakken. De saus op smaak brengen met zout en peper en de noten, peterselie en de culinaire room erbij roeren. Lekker met rijst en gekookte broccoli.

Kipfilet in chocoladesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept