Spitskool met pistache-noten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de spitskool in dunne reepjes van ongeveer 1/2 cm. Maak de olie warm in een pan met dikke bodem en roerbak hier de kool zo'n 3 in. Laat het even met een deksel stoven terwijl de herbamare en de provencaalse kruiden zijn toegevoegd. 3 min. voor het opdienen voegt u de noten aan de kool toe en laat u het nog even doorwarmen.
- Van de gekookte aardappelen maakt u een luchtige puree waarin u een kopje gierst verwerkt.

Spitskool met pistache-noten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept