Steak au Poivre

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de koekenpan op hoog vuur en bak de biefstukken mooi goudbruin. Haal ze uit de pan en bestrooi de biefstukken met grof zeezout. Zet ze vervolgens in een op circa 55 ˚C voorverwarmde oven. Zet er een bord overheen. Haal de boter uit de pan, maar laat de resten erin. Giet de cognac met de witte wijn en iets water of vleesbouillon in de pan en laat dit onder voortdurend roeren inkoken tot er nog 3 à 4 eetlepels over zijn. Dan de mosterd, de room en de groenepeperkorrels toevoegen en al roerend laten inkoken tot de helft. Ten slotte legt u de biefstukjes weer in de pan en schept u er met een lepel saus overheen. Na een halve minuut is uw Steak au poivre gereed.

Steak au Poivre is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Steak au poivre met boerensla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak au poivre - Biefstuk met peper
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak au poivre (pepersteak)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
STEAK au POIVRE
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept