Stoofpotje van Chinese kool met kalfsvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het in blokjes gesneden vlees 5 minuten laten kleuren in de hete boter. Uit de pan nemen en apart houden. De gehakte ui en de knoflook in de pan doen, kruiden met tijm en een paar minuten aanfruiten. Het vlees er opnieuw bijvoegen en overgieten met kalfsfond en wijn. Kruiden met peper en zout. Het vuur lager draaien en een uur laten sudderen. Er tot slot de in reepjes gesneden paprika's en de geschaafde Chinese kool bijvoegen en nog 15 minuten laten stoven tot alles gaar is. Bestrooien met bieslook en serveren met boeren- of stokbrood.

Stoofpotje van Chinese kool met kalfsvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept