Stoofpotje van konijn met paprika’s en jonge uitje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De konijnenbouten kleuren in olijfolie, daarna bestrooien met lookpoeder. De paprika’s schillen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. Uitjes schoonmaken. Paprika’s, uitjes, knoflook, water, tijm en laurier bij de konijnenbouten voegen. Op smaak bregen met peper en zout. Op een zacht vuurtje laten verder sudderen tot het vlees gaar is (ongeveer 45 minuten). Opdienen met aardappelen, rijst of deegwaren.

Stoofpotje van konijn met paprika’s en jonge uitje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Macaroni met kipballetjes
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept