Staartvis met kruidensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de kruidenboter de dag voordien: was en hak de kruiden, laat de boter zacht worden, meng de boter met al de ingredi?nten. Dek af en plaats in de koelkast. De dag zelf: was en schil de asperges, laat ze 10 min. in kokend, gezouten water gaar worden, giet af en zet warm opzij. Schroei snel de stukken vis in een cocotte in de hete olijfolie. Breng op smaak met peper en zout, verminder het vuur, dek af en laat 10 tot 15 min. sudderen naargelang de grootte van de stukken. Verwarm de room in een pannetje, neem van het vuur en voeg, al kloppend, de in stukken gesneden kruidenboter toe. Verwarm opnieuw zachtjes, breng op smaak. Schik de vis op warme borden, met rondom de asperges. Overgiet met de saus. Serveer met kleine, gekookte aardappeltjes. Een tip: U kan de staartvis ook 15 min. stomen.

Staartvis met kruidensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Staartvismoten met sinaasappel en zeevenkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische staartvis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan
Hoofdgerecht
Bekijk recept