Staartvis met mosterd-pepersaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel de vis door de bloem en schud ze af. Bak de vis aan alle zijden goudbruin en 3 eetlepels boter. Kruid met peper en zout. Laat, afgedekt, op een zachter vuur gaar worden. Intussen bereidt u de saus: laat 400 ml visfond op een hevig vuur tot de helft inkoken. Voeg 1,5 dl koffielepel mosterd toe en 1,5 dl lichte room. Laat nog enkele minuten inkoken. Doe er de roze bessen bij en bind indien nodig met maizena express tot een lichtgebonden saus. Serveer met gestoofd witloof en hertoginnenaardappelen of puree.

Staartvis met mosterd-pepersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Staartvismoten met sinaasappel en zeevenkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische staartvis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan
Hoofdgerecht
Bekijk recept