Speklappen met krokant kruidenkorstje

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de speklappen aan beide zijden met zout en peper. Neem drie diepe borden: één met bloem, één met de losgeklopte eieren, en één met een mengsel van broodkruim, bieslook, tijm en peterselie. Haal de speklappen eerst aan beide zijden door de bloem(schud het overtollige bloem eraf) dan door de eieren en vervolgens door het broodkruim. Druk het broodkruim goed aan. Verhit de boter in een pan, en bak hierin de gepaneerde speklappen in circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin. Zet het vuur zachter en bak de speklappen nog circa 6 minuten op zacht vuur. lekker met frietjes of een salade

Speklappen met krokant kruidenkorstje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

karbonade met kruidenkorstje en komkommersalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbiefstuk met basilicumkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen met kruidenkorstje
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kruidenkorstje
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept