Suikertaart

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het deeg en rol het uit. Bekleed een vorm met het uitgerolde deeg en strooi er de helft van de cassonade op. Klop de eieren met de room en de suiker tot een homogene massa. Giet deze bereiding op de cassonade en werk af met de resterende cassonadesuiker aan de oppervlakte. Laat de taart 15 min rusten. Verwarm de oven op 220 °C. Plaats enkele kleine stukjes boter op de taart en controleer of de vulling wel goed de volledige oppervlakte van de taart in beslag neemt. Bak 20 minuten. Serveer lauw (eventueel met een bolletje vanille-ijs en rum-chocolademelk).

Suikertaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bruine Suikertaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bruine Suikertaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept