Suikertaart met groene appels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het bladerdeeg in een taartvorm met een diameter van 22 cm. Schil de appelen. Voeg een scheutje water toe en maak er appelmoes van, maar voeg geen suiker toe. Laat afkoelen. Bedek de taartbodem met de appelmousseline. Klop 2 eieren en de dooier van het 3de ei met de bruine suiker tot een stevig mengsel en meng voorzichtig met 1 eetlepel vooraf opgeklopte room. Giet dit mengsel over de appelmousseline. Leg er een klontje boter op. Zet het geheel in de op 180°C voorverwarmde oven en laat ongeveer 30 minuten bakken. Serveer dit dessert met een toefje opgeklopte room.

Suikertaart met groene appels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept

Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bruine Suikertaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept