Stoofvlees van de Antillen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het stoofvlees in grote dobbelstenen snijden. Wrijf het vlees in met zout en peper en de uitgeperste knoflook. Doe de boter in de pan en laat deze heet worden. Bak het vlees dan op hoog vuur snel aan alle kanten bruin. Draai het vuur wat lager en laat de ringen paprika en de ananas even meebakken. Voeg dan de tomatenpuree, enkele lepels ananassap, suiker, azijn en een scheutje water toe. Dek de pan af met een deksel en laat het vlees gaarstoven. De blokjes vlees zijn in 1.5 à 2 uur gaar. Bind het vocht eventueel met maizena. Serveren met gele rijst en dunne sperzieboontjes.

Stoofvlees van de Antillen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Visballetjes (Caraïbisch gebied & Antillen)
25 min Snack
Bekijk recept
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept
Antillen: Stoofpot Met Geitenvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept