Struisvogel in de wok

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Marineer de struisvogelreepjes in een mengsel van 2 koffielepels sojasaus en vervolgens 1 koffielepel droge scherry suiker, bloem,3 el water en 2 el olie, laat 2 uur rusten.
- Verwarm 3 el olie in de wok, fruit hierin de ui en de looksnippers en voeg er dan de vleesreepjes en de gember aan toe, roerbak enkele minuten en meng er dan de maiskolfjes, paprikareepjes en pijpajuintjes onder, roerbak knapperig gaar, besprenkel met de bouillon en de rest van de scherry, meng er de rest van de suiker onder en breng op smaak met oestersaus, sesamolie en peper.
- Maak een papje van de resterende bloem met 2 el water en bind hiermee de saus.
- Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met rijst.

Struisvogel in de wok is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept