Struisvogelpavé in bladerdeeg

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad de biefstukjes kort aan beide kanten aan in olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Vermeng de amandelen met de to-matenpuree.
  • 2 Leg elk biefstukje op een plakje bladerdeeg (eventueel lichtjes uitgerold zodat het voldoende groot is). Schep er een lepel farce (tomatenpuree met amandelen) op.
  • 3 Vouw de pakketjes toe. Doreer ze met losgeklopt ei. Bak ze 15 minuten in de oven op 220° C. Serveertip: struisvogelvlees mag best nog een beetje rosé zijn. Laat de biefstukjes iets langer aanbraden in de pan, als u doorbakken vlees verkiest. Lekker erbij: zoetzure kerstomaatjes Verwarm 3 tot 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak een twaalftal kerstomaatjes 2 minuten. Bestrooi ze met 1 eetlepel fijne suiker, blus met 1 eetlepel witte wijnazijn en schep goed om. Kruid met peper en zout.

Struisvogelpavé in bladerdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept