1 Braad de biefstukjes kort aan beide kanten aan in olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Vermeng de amandelen met de to-matenpuree.
2 Leg elk biefstukje op een plakje bladerdeeg (eventueel lichtjes uitgerold zodat het voldoende groot is). Schep er een lepel farce (tomatenpuree met amandelen) op.
3 Vouw de pakketjes toe. Doreer ze met losgeklopt ei. Bak ze 15 minuten in de oven op 220° C. Serveertip: struisvogelvlees mag best nog een beetje rosé zijn. Laat de biefstukjes iets langer aanbraden in de pan, als u doorbakken vlees verkiest. Lekker erbij: zoetzure kerstomaatjes Verwarm 3 tot 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak een twaalftal kerstomaatjes 2 minuten. Bestrooi ze met 1 eetlepel fijne suiker, blus met 1 eetlepel witte wijnazijn en schep goed om. Kruid met peper en zout.