Baby-artisjokken met paté

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pluk de buitenste blaadjes af en verwijder het hooi uit de gekookte artisjokken. Pel, ontpit de tomaten, plet er 2 fijn met de fijngehakte muntblaadjes, zout en peper. Snij 1 tomaat in stukjes. Vermeng de leverpaté met de ui, de peterselie, de kappertjes en de olijfolie tot een gladde pasta. Vul de artisjokken met de leverpasta en de geplette tomaten. Serveer op een spiegel lichte mosterdvinaigrette. Garneer met tomaatstukjes en artisjokblaadjes.

Baby-artisjokken met paté is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeienshake (baby 10-12 maanden)
10 min Nagerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
1u30 min
Bekijk recept