Bakpruimen, kwetsen of peertjes geschild zoetzuur

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bakpruimen of kwetsen met naald prikken. De suiker, azijn, kaneel en kruidnagels samen aan de kook brengen en het fruit heel even laten meekoken. Fruit in een pot doen, sap laten afkoelen en op het fruit gieten (kan ook warm). De volgende 3 dagen het sap alleen laten opkoken. Daarna alles laten afkoelen en op het fruit gieten. De derde dag de 5 gram salicielpoeder bij het sap voegen. Houdbaar zonder inwekken.

Bakpruimen, kwetsen of peertjes geschild zoetzuur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vruchtenballetjes
Bekijk recept
Vruchtenballetjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelcake "Het Spoor"
0 min
Bekijk recept