BAMISOEP

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Giet de sojaolie in de wok en fruit de reepjes gember in de hete olie tot ze bruin zijn.Voeg reepjes Chinese kool, knoflook,vlees of tofoe en/of de garnalen toe en bak deze tot ze bruin zijn. Haal alles uit de pan en leg dit apart op een bord.Giet water in de wok. Als het water kookt de mie toevoegen en koken tot die halfgaar is.Voeg de inhoud van het bord weer toe aan de wok en doe er nu een scheutje vetsin bij,wat zout en zoute ketjap en roer het goed dooreen.Doe er een paar druppeltjes sesamolie bij.Voeg helemaal aan het einde de gesnipperde lente-uitjes toe,zodat ze lekker knapperig blijven.Direct in een kommetje doen.Eet langzaam!

BAMISOEP is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bamisoepje mét
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bamisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bamisoep
0-10 min -
Bekijk recept
Bamisoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Bamisoepje mét
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bamisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bamisoep
0-10 min -
Bekijk recept
Bamisoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept