Bananen a la belle Hélene

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bananen afdrogen en er met een scherp mes over de gehele lengte een stuk van de schil afhalen. Voorzichtig, de schil moet heel blijven.
- Het vruchtvlees eruit halen en met een vork grof pletten, de suiker en rum toevoegen en de massa in de schil doen.
- Afdekken en een uur in de koelkast zetten. Intussen passende schaaltjes beboteren. De bananen in de schaaltjes doen, evt. een BEETJE beschuitkruim erover strooien en 10 min. in oven van ongeveer 150 gr. zetten.
- Slagroom erbij geven, de bananen worden gloeiend heet opgediend.

Bananen a la belle Hélene is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Poire belle Hélène
80 min- Nagerecht
Bekijk recept
Poire Belle-Hélène-taart
2 uur-
Bekijk recept
Asperges Belle Helene
Bekijk recept
Coupe Helene
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept