Bananen met Rum 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal met een sambaltrekker de gele schil van de citroen en hak deze fijn. Wrijf er citroenrasp in. Haal ze goed door de bruine suiker en laat ze zo een half uur marineren.
- Klop de slagroom met de vanillesuiker niet helemaal stijf en zet deze koel weg. U kunt het gerecht, wanneer U over een flambeerstel beschikt verder aan tafel bereiden.
- Smelt wat boter in de pan, en bak daarin de bananen aan weerskanten. Geef er dan de rhum bij en flambeer. Schep de bananen, liefst brandend, op de dessertbordjes en geef er een schep slagroom bij.

Bananen met Rum 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept