Bananenbeignets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Scheid de eieren. Doe de bloem samen met de suiker en het zout in een middelgrote kom. Maak een kuiltje in het midden en leg de eierdooiers erin. Voeg geleidelijk het water en de melk toe. Klop de eiwitten in een andere kom stijf en schep ze voorzichtig door het mengsel. Roer de citroenrasp en de nootmuskaat erdoor. Dek de kom af met een schone, vochtige theedoek en zet hem een dag weg in de koelkast. Laat als U de beignets wilt gaan klaarmaken de olie 190 graden heet worden in een zware pan of frituurpan. Pel de bananen en snijd ze overdwars in stukken van 2,5 cm. Haal deze met een vork door het beslag en bak ze aan alle kanten goudbruin. Schep de beignets met een schuimspaan uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Leg ze op een schaal en strooi er poedersuiker over. Serveer warm.

Bananenbeignets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Bananenbeignets
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Bananenbeignets
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept